Állat portré

A legtöbben imádjuk az állatokat és azt szeretnénk, bár mindig velünk lennének. Most portré formájában ezt megteheted!

Alkossuk újra együtt a pillanatot egy művészportré formájában!

Válassz
egy portrét

Töltsd fel
a fényképed

Add le
a rendelést!

15 munkanap
és megérkezik

Kérlek válassz portré típust!

Grafitceruza portré

Valósághű, kidolgozott, realista megjelenést kölcsönöz a portrénak. Kiváló minőségű művészpapírra készül. Azoknak ajánlom, akik szeretik a realista megjelenést és kicsit nagyobb, A4-es A3-as lapméretben gondolkoznak.

Szénceruza portré

Valósághű, kidolgozott, erős dinamikus megjelenést kölcsönöz a portrénak. Kiváló minőségű művészpapírra készül. Azoknak ajánlom, akik szeretik a kontrasztos megjelenést és nagyobb, A3-as A2-es lapméretben gondolkoznak.

Akvarell portré

Ennek a festészeti technikának az értéke a finom, világos, áttetsző színekben van, ami frissességet kölcsönöz a képnek. Azoknak ajánlom, akik szeretik a kontrasztos megjelenést és nagyobb, A4-es A3-as lapméretben gondolkoznak.

Olajfestmény

Ennek a festészeti technikának az értéke kimagasló és intenzív színek jellemzik, ami frissességet kölcsönöz a képnek. Azoknak ajánlom, akik igazi, klasszikus műalkotással szeretnék elvarázsolni szeretteiket. A kisebbek farost lemezre, nagyobb méretek vakrámára feszített vászonra kerülnek.

Maradt még kérdésed?

Itt nagy eséllyel megtalálod rá a választ!

A méret választás függ a személyek számától is. Ha több személyben gondolkodunk, mindenképp
a nagyobb méretek választása az ideális döntés.

     – 1 személy esetén már az A4-es méret is megfelelő.
     – 2 személy esetén már minimum A3-as méretben érdemes gondolkozni
     – 3 vagy annál több személy esetén pedig az A2-es rajzok mutatnak a legszebben.

Természetesen van lehetőség több képből egy képet készíttetni. Nagyon sok ilyen kéréssel találkozom és nagyon kevés olyan eset volt, amikor ne tudtunk volna megoldást találni. Amire kérlek figyelj oda, hogy csak azt tudom lerajzolni, amit látok. Tehát például egy félprofilból készült arcot nem fogok tudni szemből elkészíteni

Ezt a lehetőséget „Kirakós” néven találod meg a fenti lehetőségek között.

Nem, sajnos csak keret nélkül vállalok postázást. A keret kiválasztása nagyon egyedi ízlés szerint történik, ezért szerintem jobb ezt a kedves portré tulajdonosra bízni, illetve a szállítás során felmerülő esetleges sérülésekért nem tudnám vállalni a felelősséget.

A szállítás belföldön minden esetben ingyenes!

Külföldi megrendelés esetén érdeklődj a megrendelés során, mert országonként változhat.

A megrendeléstől számított 15 munkanapon belül vállalom a termék eljuttatását a megrendelőhöz.

Egy portré eljuttatását a megrendelőhöz ingyen 15 munkanap alatt tudom garantálni. Amennyiben hamarabb szeretnéd kézhez kapni portrédat és megrendeléseim száma is engedi, a te portréddal fogok először foglalkozni, ennek + 3.900 Ft-os felára van.

A kisebb rajzokat postázva, a nagyobbakat futárszolgálattal kézbesítem. A rajzokat teljes körültekintéssel és odafigyeléssel csomagolom, hogy egyáltalán ne sérüljön a rajz.